./ Zdeněk Hanuš

Pronájem bytu 2kk, 43 m2, panel, Benešov

KÓD:PZHa4209
Celková cena11 500 Kč
Poznámka k ceněCena bez poplatků a provize RK

Druh objektupanel Vlastnictvídružstevní
číslo podlaží10 počet podlaží11
Celková podlahová plocha43 odpadkanalizace
Energetická náročnostG - Mimořádně nehospodárná topeníústřední dálkové
sklep m22 k nastěhování1.5.2019
občanská vybavenostškola  školka
 zdravotnická zařízení  dětské hřiště
 pošta  supermarket
 kompletní síť obchodů výtahano
Dispozice bytu2kk Parkováníu domu
stav bytudobrý Stav objektupo rekonstrukci
dopravaautobus  vlak
 silnice  MHD
elektřina230 V vodadálkový vodovod
umístění objektucentrum obce

Nabízíme k pronájmu pěkný, světlý byt 2kk ve velmi dobrém stavu, 43 m2, panel, 10. patro z 11 s výtahem, Benešov.

Nabízíme k pronájmu pěkný, světlý byt 2kk ve velmi dobrém stavu, 43 m2, panel, 10. patro z 11 s výtahem. Byt bude volný od 1.5.2019. Poplatky – 2.500,- Kč měsíčně. Dispozice bytu: 2kk, vybavený (kuch. linka se spotřebiči, obývák, ložnice), koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, předsíň s vestavěnými skříněmi. Byt je ve velmi dobrém stavu. Plastová okna, jádro bytu - umakart. Podlahy – lino a koberce. Vytápění a ohřev teplé vody dálkově. Dům má výtah. K bytu náleží sklep o velikosti 1,9 m2. Udržované a čisté společné prostory domu, vstup do domu a výtah na čip. Dům je v centru města. Parkování před domem. Orientace bytu na západ. Dům je zateplen. V Benešově je veškerá občanská vybavenost – úřady, ZŠ, MŠ, MHD, dětské hřiště, nemocnice, obchody, restaurace. Velmi dobré dopravní spojení do Prahy (autobus, vlak). Provize RK 14.000,- Kč