./ Petr Doležal

Nabízíme RD 6+1B, 180 m2, pozemek 1.850 m2, Samechov, Chocerady, okr. Benešov

KÓD:NPDO5173
Celková cena5 500 000 Kč
Poznámka k ceněcena je včetně provize a služeb RK

Poloha objektuSamostatný Počet podlaží3
Počet pokojů5 a více pokojů Druh objektucihla
Typ domuPatrový Užitná plocha [m2]180
Plocha parcely [m2]1850 Stav objektudobrý
Energetická náročnostNeznámá Dispozice domu6+1
Zastavěná plocha [m2]100 Balkón [m2]5
Komunikace umístění objektuokraj obce
SchodištěDřevěné OstatníPlot
topenílokální na tuhá paliva dopravavlak
 silnice elektřina230 V
 400 V vodavlastní zdroj studna
odpadžumpa

Nemovitost je situována na okraji obce, 80 m od řeky Sázavy, mimo její záplavové území. Rodinný dům je přízemní s obytným podkrovím a půdou, je částečně podsklepený. Zahrada je rozlehlá – její výměra činí 1.750 m2. Nemovitost je vhodná pro rodinné bydlení, jako rekreační chalupa, s možností chovu zvířat. Dům je postaven z cihel, podezdívka je kamenná. Dům byl postaven v roce 1932. Dispozice domu: v přízemí je vstupní veranda, dvě komory, chodba se vstupem do sklepa a schodištěm do patra, dále kuchyň, obývací pokoj, ložnice, a koupelna se sprchovým koutem a toaletou. V patře je obývací pokoj s balkonem, další tři pokoje a půda. Obě podlaží spojuje dřevěné schodiště. Dům je podsklepen asi z ½. Dům je vytápěn kamny na pevná paliva, jsou v každé obytné místnosti, v kuchyni je sporák. Kolem roku 1970 byla provedena oprava fasády, oprava rozvodů vody a odpadů, vyměněna byla okna, před cca 15 lety byla vyměněna střešní krytina. Vedle domu je postavena kolna. IS: vlastní kopaná studna, na odpadní vody jímka, elektřina 230 a 400 V. PENB-G (bude aktualizováno). Příjezd k domu je bezproblémový, po obecní zpevněné komunikaci. Na zahradě je vzrostlá lípa i ovocné stromy, keře. Zahrada je na rovině. Lokalita: Samechov je místní částí obce Chocerady, nachází se na levém břehu řeky Sázavy, 40 km jihovýchodně od Prahy s velmi dobrou dopravní dostupností po D1 (exit na 29.km). Velmi dobrá je dostupnost vlakem: vlaková zastávka Stříbrná Skalice je nedaleko od domu. Občanská vybavenost je v Choceradech, případně v Benešově. V případě zájmu Vám zprostředkujeme sjednání hypotéky, právní servis a úschovu finančních prostředků. Doporučujeme prohlídku této nemovitosti!