./ Štěpánka Šťovíčková

školka  dětské hřiště
Dispozice bytu2kk Parkováníu domu
stav bytuvelmi dobrý Stav objektudobrý
dopravaautobus umístění objektuklidná část obce

Slunný byt.

Dovolte mi, abych vám představila podkrovní byt, který vznikl novou střešní nástavbou. Nachází se ve 4. NP cihlového domu bez výtahu. Slunný a útulný byt s hezkým výhledem do okolí je orientován na jihovýchodní stranu. V ceně je zahrnuta kuchyňská linka, včetně sporáku a velká šatní skříň v ložnici. Jako podlahové krytiny zde byly použity laminátová plovoucí podlaha a dlažba. Okna jsou vybavena žaluziemi. Koupelna se sprchovým koutem, společná s toaletou. Vytápění bytu je pomocí nového plynového kotle, který současný majitel pořizoval v loňském roce. K bytu náleží komora na patře, sklepní kóje a podíl na společné zahrádce za domem, kde můžete posedět a relaxovat, případně využít prostory k zahradničení. Určitě uvítáte, že přímo u domu je menší krámek s potravinami. Zaparkovat můžete pohodlně na ulici před domem. U domu je vybavené dětské hřiště. Měsíční poplatky za provoz bytu jsou nastaveny pro dvě dospělé osoby a jedno dítě ve výši 1500 Kč za plyn (při vyúčtování bylo vráceno 9.000 Kč), 1000 Kč elektřina a 1600 Kč fond oprav, včetně vodného a stočného. Na domě je přijímač na internet od firmy ADC net. PENB třída G – čekáme na dodání energetického štítku. Společné prostory domu jsou čisté a udržované. Obec Veleň se nachází v okrese Praha východ, asi 15 km od centra Prahy a 9 km od města Brandýs nad Labem, v těsné blízkosti pražské části Čakovice. V obci jsou dva obchody se smíšeným zbožím, restaurace, pošta, škola a školka. 300 m od domu je autobusová zastávka prvního tarifního pásma PID. Do Čakovic je to busem cca. 7 min. jízdy (nachází se zde obchodní centrum GLOBUS), do Letňan okolo 20 min. Koupi lze financovat hypotečním úvěrem, který vám v krátké době vyřídíme. Další informace vám ráda poskytnu na uvedeném kontaktu.