./ Andrea Venerová
Evidenční  číslo: PAVE5474

Pronájem komerčního prostoru 112m2, Tyršova ulice, Benešov

KÓD:PAVE5474
Poznámka k ceně+ poplatky a odměna pro RK

Druh objektucihla Stav objektuvelmi dobrý
Užitná plocha [m2]112 Druh prostorObchodní
Stav prostordobrý Sociální zařízeníano
Užitná plocha[m2]112 K nastěhování1.6.2024
Vytápěnoano umístění objektucentrum obce
KomunikaceAsfaltová SchodištěBetonové
topeníústřední plynové dopravaautobus
 vlak  MHD
vodarozvod studené a teplé vody

Podnikání v centru města.

Dovolujeme si Vám nabídnout s okamžitou platností do pronájmu komerční prostor o výměře 112m2 s vlastní kuchyňkou a sociálním zařízením, umístěném ve 2. patře (3.NP), v Tyršově ulici č.p. 173 v Benešově. Prostor lze využít jako provozovnu, prodejnu, sklad, výrobnu, salon, kancelář atd. Nemovitost se nachází na velmi frekventovaném místě, v samotném srdci města. Přízemí a 1. patro budovy je obsazeno prodejnou obuvi, dále se zde nachází masážní salon a část domu slouží k pokrytí bytových potřeb nájemníků. Dům má výtah. Vstup do objektu postranním vchodem z ulice Tyršova. Vytápění prostor je zajištěno centrálně. Na podlaze je lino, okna jsou původní dřevěná, orientovaná na J a S stranu. Střecha na domě prošla v nedávné době nákladnou rekonstrukcí. Dispozice prostoru je patrná z přiloženého půdorysu. Požadované měsíční nájemné + záloha na služby dle odhadované spotřeby na dotaz. Jistota (dříve kauce) činí 2x měsíční nájem. Provize pro RK 1 měsíční nájem. V případě Vašeho zájmu o prohlídku nás kdykoli kontaktujte na uvedeném tel. čísle. Prostory jsou v původním stavu a budou upraveny po dohodě se zájemci. Ve městě Benešově je veškerá občanská vybavenost v místě a dobré dopravní spojení do Prahy a Českých Budějovic. PENB třída „G“.