./ Jiří Čeleda
Jiří Čeleda - makléř
Email: celeda@havereality.cz
Evidenční  číslo: PJCE3745

Pronájem skladovacího, či výrobního prostoru o výměře 100 m2, Benešov - Drachkov (Bystřice).

KÓD:PJCE3745
Poznámka k ceně+ poplatky za služby + provize RK
Celková cena9 800 Kč

Druh objektusmíšená Parkovací stáníano
Stav objektudobrý Užitná plocha [m2]100
Druh prostorSkladovací Stav prostordobrý
Sociální zařízeníano Užitná plocha[m2]100
Rok rekonstrukce2017 Nevytápěnoano
umístění objektuokraj obce Komunikace
OstatníPlot TelekomunikaceOstatní rozvody
dopravaautobus  silnice
elektřina230 V  400 V
vodavlastní zdroj studna

Nabízíme k pronájmu komerční prostory u Benešova, obec Bystřice - Drachkov.

Nabízíme k pronájmu komerční prostory určené ke skladovacím, či výrobním účelům, nedaleko města Benešov, obec Bystřice - část obce Drachkov. Momentálně je k dispozici 100 m2 až 400 m2. Objekt je postaven na vlastním oploceném pozemku o celkové výměře parcely 3.210 m2. Zastavěná plocha celé haly činí 1.043 m2. Užitná plocha celé budovy je cca 1.000 m2. Plocha pozemku mimo budovu 2.167 m2. Jedná se o plechovou halu, částečně zděnou, částečně zateplenou, nevytápěnou s betonovou podlahou, po částečné rekonstrukci. V objektu je možno využívat sociální zařízení, objekt je zabezpečen zabezpečovacím a kamerovým systémem napojeným na pult centrální ochrany. Objekt je veden jako zemědělská stavba bez č.p. Příjezdová komunikace – zpevněná, obecní, u objektu štěrková. Bezproblémový přístup i pro TIR. IS – voda ze studny, elektřina 230/400 V. Měsíční nájemné za prostor o velikostí 100 m2 činí 9.800 Kč + poplatky za služby - dle dohody, větší pronajatá výměra - dle dohody. Možnost pronájmu venkovní oplocené a monitorované plochy o rozloze cca 2.000 m2. Použitelné pro parkování mobilních jednotek, např. obytná vozidla, lodě, letadla, dopravní a pracovní prostředky. Majitel požaduje jistotu (kauci) ve výši dvou měsíčních nájmu. Provize RK je ve výši jednoho měsíčního nájmu. Veškerá občanská vybavenost v nedalekém Benešově. Přímo v Drachkově (části obce Bystřice), naleznete obchod, restauraci, autobusovou zastávku. Vzdálenost do Benešova cca 9 km, Bystřice cca 5 km, Praha cca 45 km. Nemovitost se nachází cca 3 km od nájezdu na E55, což je hlavní silniční tah Praha - Tábor. V případě Vašeho zájmu Vám rádi sjednáme nezávaznou prohlídku tohoto komerčního prostoru.