./ Jiří Čeleda

vlak  silnice
elektřina230 V  400 V
vodadálkový vodovod

Nabízíme k pronájmu komerční prostor, Višňová 569, Milovice - Mladá.

Nabízíme k pronájmu obchodní (komerční) prostor s výlohou, celková výměra cca 80 m2, ulice Višňová 569, Milovice - Mladá. Výstavba byla dokončena v roce 2020. Prostor je možné využít jako obchod, kancelář, pro poskytování služeb apod. Dispozice: obchodní (prodejní) prostor 52,3 m2, sklad 12,5 m2, zázemí pro zaměstnance 5,5 m2, šatna 4,5 m2, toaleta 1,4 m2, předsíň k wc 3,1 m2, viz. plánek ve fotodokumentaci. Podlaha je tvořena keramickou dlažbou. Budova je, zateplená, topení/chlazení zajišťuje tepelné čerpadlo (vzduch – vzduch), případně je k dispozici příprava pro ele. přímotopy, ohřev vody - ele. bojler. IS v domě – vodovod, kanalizace, elektřina, možnost internetové přípojky. Přímo před budovou jsou parkovací stání, dvě stání jsou rezervována pro tuto jednotku. Měsíční nájemné činí 16.500 Kč + zálohy na poplatky za služby cca 1.500 Kč + elektřina, která bude přepsána na nájemce. Majitel požaduje jistotu (kauci) ve výši jednoho měsíčního nájmů vč. poplatků, tedy 18.000 Kč. Provize realitní kanceláře za zprostředkování pronájmu činí 18.000 Kč, hradí nájemce při podpisu nájemní smlouvy. V této lokalitě na základě vyhlášky obce není možné prodávat alkohol a cigarety. Lokalita: město Milovice se nacházejí 37 km severovýchodně od centra Prahy, s velmi dobrou dostupností autem po dálnici D10, nebo vlakem z Masarykova nádraží (46 minut), k dispozici je i autobusové spojení. Pro více informací a sjednání nezávazné prohlídky nás prosím kontaktujte na uvedených číslech. prostory jsou bez vybavení nábytkem. Volné ihned.